Zmiana języka na polski

ODPOWIEDZ
PatrykWisniewski
Posty: 4
Rejestracja: 24 maja 2019, 09:38
Model auta: Exeo
Pojemność silnika: 2.0
Rodzaj paliwa: Diesel
Moc [KM] / Nm: 120/290
Oznaczenie silnika: CAGA
Województwo: Podlaskie

Zmiana języka na polski

Post autor: PatrykWisniewski » 24 maja 2019, 17:16

Witam. Posiadam seata exeo z 2010r. Został sprowadzony z Belgii. Cały system audio jest po niemiecku. Czy można w jakiś sposób przetłumaczyć na język polski lub chociaż angielski ? Jeśli tak to w jaki sposób i jakie jest tego koszt. Pozdrawiam

Awatar użytkownika
desmo
Site Admin
Posty: 647
Rejestracja: 31 maja 2018, 21:03
Model auta: Leon II [1P]
Pojemność silnika: 2.0
Rodzaj paliwa: Diesel
Moc [KM] / Nm: 192 / 405
Oznaczenie silnika: BMN
Województwo: Wielkopolskie
Lokalizacja: Poznań

Re: Zmiana języka na polski

Post autor: desmo » 25 maja 2019, 17:51

podepnij się pod VCDS i zmień na angielski , polskiego nie uświadczysz :)

troudyl
Ex-klubowicz
Posty: 26
Rejestracja: 12 października 2018, 19:07
Model auta: Exeo
Pojemność silnika: 2.0
Rodzaj paliwa: Diesel
Moc [KM] / Nm: 170/350
Oznaczenie silnika: CAHA
Województwo: Zachodniopomorskie
Lokalizacja: Wałcz

Re: Zmiana języka na polski

Post autor: troudyl » 18 czerwca 2019, 20:32

Tak jak pisze desmo, VCDS i angielski pójdzie, ja to robiłem u siebie.

ManiekManiek
Posty: 2
Rejestracja: 03 sierpnia 2019, 21:56
Model auta: Exeo
Pojemność silnika: 2.0
Rodzaj paliwa: Diesel
Moc [KM] / Nm: 170/350
Województwo: Pomorskie

Re: Zmiana języka na polski

Post autor: ManiekManiek » 09 sierpnia 2019, 18:59

Podpinam się do tematu. Czy ktoś w trójmieście lub okolicach ma VCDS i może zmienić język na ang? i w jakiej cenie ?

Awatar użytkownika
desmo
Site Admin
Posty: 647
Rejestracja: 31 maja 2018, 21:03
Model auta: Leon II [1P]
Pojemność silnika: 2.0
Rodzaj paliwa: Diesel
Moc [KM] / Nm: 192 / 405
Oznaczenie silnika: BMN
Województwo: Wielkopolskie
Lokalizacja: Poznań

Re: Zmiana języka na polski

Post autor: desmo » 09 sierpnia 2019, 20:13

Może w wątku spoty Gdańsk spróbujesz , może wam się uda spota zorganizować

Jacek
Posty: 7
Rejestracja: 28 stycznia 2020, 20:34
Model auta: Exeo
Pojemność silnika: 2.0
Rodzaj paliwa: Diesel
Moc [KM] / Nm: 143/320
Oznaczenie silnika: CJCA
Województwo: Mazowieckie
Lokalizacja: Radom

Re: Zmiana języka na polski

Post autor: Jacek » 29 września 2020, 08:24

Jak masz takiego FIS-a jak na zdjęciu, to wystarczy na manetce naciskać krótko "Reset" (przełączanie góra i dół przyciskami z boku manetki). Przełączasz wtedy wskazania komputera pokładowego pomiędzy wskazaniami krótko dystansowymi, długo dystansowymi i menu. W menu jest opcja zmiany języka. Nie jestem pewien, ale może być również tak, że tą opcję trzeba odblokować również VCDS-em. Na początek sprawdź, może uda się bez kompa, bo już jest odblokowane.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Elektryka Exeo”