Dzięki za miłe słowa, fajnie że się podoba pomimo tego że robię dla siebie a nie pod publikę. Myślę właśnie nad dokładką ABT do tylnego zderzaka oraz koniecznie musi wlecieć jakaś lotka, ale z dostępnością jest mega słabo, także będę chyba musial dopasować od czegoś innego
Bagażnik zgodnie z planem wygłuszony, został tylko dach. Z nudów któregoś dnia umyłem sobie silnik i ogólnie całą komorę, wyszło lepiej niż oczekiwałem a z nowości udało mi się całkiem przypadkiem i w dobrej kasie dorwać mega rarytas - kierownicę Nardi ABT. Pracuję na staji benzynowej i zobaczyłem tą kierownicę w seryjnym golfie mk3 którym przyjechał starszy Pan żeby zatankować, zacząłem zagadywać, wziąłem numer telefonu i jakoś tak poszło że jest moja
Cześć, dawno mnie tu nie było. Przez ten czas doszło troche nowych gratów, mianowicie skórzane boczki drzwi, lotka na klapę, czarne daszki przeciwsłoneczne, dokładka przedniego zderzaka Rieger (na razie nie pokazuje bo nie pomalowane, jak pomaluje to sam ocenie czy wiocha czy nie) cambery 5° pod czopy tylnych piast, upragniona dokładka tylnego zderzaka ABT razem z tłumikiem ABT a także wreszcie kierownica została obszyta. W międzyczasie przetarłem miskę olejową Zamówiłem właśnie nowe łożyska kół tak profilaktycznie na nowy sezon i zaczynam składanie na sezon